Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

Frederic,Zumbiehl/ Bergese,,Francis,Buck Danny - Buitenreeks 02
Zumbiehl Frederic & Francis Bergese
Buck Danny - Buitenreeks 02
De Blackbirds 2/ 2
Buck Danny - Buitenreeks
€ 8.50

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel

Na de mislukking van Buck, Tumb en 'sonny beslist de legerstaf om een tweede missie op poten te zetten. Deze keer krijgt Tumbler de stuurknuppel van een speciaal uitgeruste Blackbird. Maar de 'sovjets zijn gewaarschuwd en halen het toestel van Tumb neer. Het is als een donderslag bij heldere hemel voor Buck en zijn vrienden.

Klap op de vuurpijl :de Russen brengen een ruimte-afweersysteem in stelling om alle Amerikaanse militaire satellieten te vernietigen. Buck bedenkt een gewaagd plan om de Russische dreiging af te wenden... De zwarte vogels is het laatste album van Buck Danny waaraan Jean-Michel Charlier in 1988, één jaar voor zijn overlijden, was begonnen. Hij had 23 pagina?s uitgedacht waarvan Francis Bergèse er al zestien had getekend.

Twintig jaar later onderbreekt Bergèse zijn pensioen om het tweeluik te voltooien. Patrice Buendia (Tanguy en Laverdure Classic) en Frédéric Zumbiehl (Buck Danny, Buck Danny Classic) pikten het scenario op en maakten er een fantastisch eerbetoon van aan Jean-Michel Charlier.

Extra informatie:
Buck Danny - Buitenreeks
Paperback
48 pagina's
December 2019
286x219x7 mm
EAN: 9789031435661
Ballon Media N.V.

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel