Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Yves Sente,Cuba, waar alles begon
Collectie Xiii 28
Cuba, Waar Alles Begon
Collectie Xiii
€ 9.99

24 Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00


Het eerste deel van een tweeluik waarin Jason MacLane, alias XIII, naar de verkeerde kant lijkt te zijn overgelopen... ondanks zichzelf! De Boniato-gevangenis, ten noorden van 'santiago de Cuba. In een cel probeert een man zijn huid te redden.

Hij smeekt de directeur een e-mail te sturen naar een zekere Boris Denisov, een Rus die hem uit deze hel zou kunnen bevrijden. In Washington is Jason MacLane een speciale veiligheidsadviseur geworden. 'sinds de Mayflower 'stichting, een extreemrechtse beweging die President Allerton aan de macht heeft geholpen, zijn geheugen heeft geherprogrammeerd, is hij zijn hele verleden vergeten. Nu hij toegewijd is aan Mayflower, is hij zich er niet van bewust dat dankzij zijn bril, voorzien van een camera, zijn hele doen en laten wordt gevolgd door Janet, zijn vrouw en vooraanstaand lid van de organisatie. Jason staat op het punt naar Cuba te vliegen om de gevangene terug te halen.

De e-mail is onderschept :Tadine, een tophacker, zou Allerton kunnen helpen herkozen te worden. Het probleem is dat Boris Denisov ook geïnteresseerd is in Tadine. En president Allerton, die wantrouwig staat tegenover Janets ambities, zou het niet erg vinden mocht Jason verdwijnen.

Extra informatie:
XIII - SC 28
Paperback / softback
48 pagina's
November 2022
182 gram
287 x 217 x 4 mm
EAN: 9789085586715
Dargaud

24 Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00