Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Yotam Ottolenghi, Noor Murad,Ottolenghi Test Kitchen - Shelf Love
  • Yotam Ottolenghi, Noor Murad,Ottolenghi Test Kitchen - Shelf Love
Yotam Ottolenghi, Noor Murad,Ottolenghi Test Kitchen - Shelf Love
Ottolenghi Test Kitchen - Shelf Love
Simpele recepten voor elke dag
€ 24.99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenDit boek gaat over koken voor onszelf en voor onze gezinnen met minder stress en minder gedoe, maar mét de `wow-factor` van een Ottolenghi-maaltijd. Het geeft je ruimte om je eigen aantekeningen te maken om jouw ultieme variatie op de recepten te bewaren voor later. Dit is de OTK-manier om iedere dag heerlijk en stressvrij te eten.

Of ze nu nieuwe recepten bedenken of thuis voor zichzelf koken, het Ottolenghi Test Keuken-team doet wat we allemaal doen: ze plunderen hun keukens. Maar dan toveren ze alles wat ze vinden om tot toegankelijke, geruststellende creaties met een `Ottolenghi`-twist.
Voor de eerste keer verwelkomt het Test Keuken-team ons in hun creatieve ruimte. Hun gerechten bevatten alle smaak en originaliteit die we van Ottolenghi verwachten, maar bieden meer flexibiliteit om ze eigen te maken, met behulp van wat we al in onze keukenkasten kunnen vinden. Shelf love is de ultieme gids voor romige dromerige hummus, een eenpansroute naar geconfituurde tandoorikikkererwten en een tomatensalade zoals je die nog nooit gegeten hebt.
Extra informatie:

Paperback / softback
256 pagina's
Met illustraties
September 2021
764 gram
248 x 182 x 21 mm
EAN: 9789464040883
Fontaine Uitgevers

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen