Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Wouter Cornet,Het gewicht tussen je oren
  • Wouter Cornet,Het gewicht tussen je oren
Wouter Cornet,Het gewicht tussen je oren
Het gewicht tussen je oren
Hoe je met je brein het succes van je dieet bepaalt
€ 21.99
24 Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenWe hebben een vet probleem. Meer dan vijftig procent van de Nederlanders en Vlamingen heeft last van overgewicht en wil graag afvallen, maar struikelt over één van de vele verleidingen om zich heen.

Waarom is gewicht verliezen zo moeilijk? En waarom lukt het bij een select groepje mensen wel? Wat kunnen we van hen leren?In Het gewicht tussen je oren laatpsycholoog en ervaringsdeskundige Wouter Cornet zien hoe je met je brein het succes van je dieet bepaalt. Hij geeft antwoord op alle vragen over succesvol gewichtsverlies. Hoe creëerje bijvoorbeeld voor jezelf het meesteffectieve dieet? Moet je per se sporten om af te kunnen vallen? Kun je afvallen als je aanleg hebt voor overgewicht? En hoe ga je om met een eetverslaving? Om de antwoorden op die vragen te vinden, neemt Cornet als onderzoeker een kijkje in de breinen van honderd succesvolle diëters. Want de grootste work out voor gewichtsverlies blijkt plaats te vinden tussen de oren.

Psycholoog Wouter Cornet (1981)verloor vier jaar geleden 33 kilo en rekende blijvend af met zijn obesitas.Hij initieerde een groot internationaal onderzoek naar gewichtsverlies onder honderd succesvolle diëters die samen meer dan drieduizend kilo afvielen.


Extra informatie:

Paperback / softback
December 2022
346 gram
215 x 136 x 22 mm
EAN: 9789493272316
Uitgeverij Lucht

24 Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen