Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Wim de Mey, Els Merlevede,Samen sterker terug op pad STOP 4-7
  • Wim de Mey, Els Merlevede,Samen sterker terug op pad STOP 4-7
Wim de Mey, Els Merlevede,Samen sterker terug op pad STOP 4-7
Samen sterker terug op pad | STOP 4-7
een vroege interventie voor jonge kinderen met gedragsproblemen
€ 129.00

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

Jonge kinderen (4 tot 7 jaar) die meer dan andere kinderen liegen, vechten, driftbuien vertonen, ongehoorzaam en opstandig zijn, baren hun ouders en leerkrachten heel wat zorgen. Ze vormen de grootste groep van aangemelde kinderen in de hulpverlening. Het vernieuwde STOP4-7-programma is enerzijds een kant-en-klaar pakket, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten in verband met de ontwikkeling van gedragsproblemen én gebruikmakend van de meest recente onderzoeken op het vlak van effectieve interventies (evidence-based). Anderzijds zijn in dit handboek ook richtlijnen te vinden voor het op maat werken met de betrokken gezinnen en klassen.

Het pakket omvat vier boeken: enerzijds een theoretische inleiding en anderzijds de drie handleidingen om te werken met de kinderen, de ouders en de leerkrachten. Er is in dit vernieuwde handboek extra aandacht voor de rol van hechting en emotieregulatie bij de behandeling van gedragsproblemen. Er wordt ook uitgebreider ingezet op relaxatie. Leerkrachten, leerlingenbegeleiders en hulpverleners kunnen de principes van het programma Samen sterker Terug Op Pad toepassen in hun dagelijks praktijk met kinderen.

Hulpverleningsorganisaties die met het programma aan de slag willen, vinden aanvullende informatie op stop4-7.be en stop4-7.nl

Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
Oktober 2013
1713 gram
251 x 175 x 61 mm
EAN: 9789088504600
SWP

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen