Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  • William Shaw,Wespennest
  • William Shaw,Wespennest
William Shaw,Wespennest
Wespennest
2 Cathal Breen Thriller
€ 20.99

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

`Een ongemeen sterk thrillerdebuut. ****` De Standaard
De terugkeer van rechercheur Cathal Breen en zijn sidekick Helen Tozer in de eersteklas thriller Wespennest.


Londen, 1968: de swinging sixties zijn bijna ten einde. Bij de recherche van Marylebone slaat men gevangenen en neemt de enige vrouwelijke rechercheur ontslag.

Ondertussen ontvangt rechercheur Cathal Breen doodsbedreigingen en krijgt hij te maken met twee gruwelijke nieuwe zaken. Er zijn twee verbrande lichamen gevonden: het ene is van een zwerver die door niemand gemist wordt, het andere van de drugsverslaafde zoon van een opkomende, pr-bewuste politicus. Breen gaat op onderzoek uit en komt al snel terecht in de onderbuik van de stad.


Corrupte politici, louche kunsthandelaren, verwende rijkeluiskinderen, verdwaalde hippies en drugs zorgen voor een razend spannende leeservaring, doordrongen van de geest van de jaren zestig met al zijn hoogte- en dieptepunten.Over Lied van een dode:`Shaw schildert een boeiend tijdsbeeld, waar het verhaal zich als een spannende rode draad doorheen slingert. ****` Dagblad De Limburger


`Een droomdebuut. Plot, personages en historische achtergrond zijn samengesmeed tot een spannend en vooral een relevant verhaal. ****` De Standaard


`Een prachtige sfeertekening van het schizofrene Londen van 1968. ****` Vrij Nederland Detective & ThrillergidsExtra informatie:
Cathal Breen
Paperback / softback
368 pagina's
Met illustraties
Maart 2015
603 gram
230 x 150 x 34 mm
EAN: 9789024561780
Luitingh Sijthoff

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen