Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Vivien de Laak,My World of Cooking (De Wereldkeuken Vol.1)
  • Vivien de Laak,My World of Cooking (De Wereldkeuken Vol.1)
Vivien de Laak,My World of Cooking (De Wereldkeuken Vol.1)
My World of Cooking (De Wereldkeuken Vol.1)
Wereldkeuken: Een boek met eenvoudige tot toprecepten die in restaurants niet zouden misstaan. Met meer dan 480 professionele foto’s.
De wereldkeuken 1
€ 26.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Dit bijzondere kookboek helemaal gemaakt in Nederland. Vanaf het idee, de recepten, fotografie, vormgeving, afdrukken, uitgeven en distributie. In het boek zijn meer dan 480 professionele foto`s van de gerechten opgenomen. Van eenvoudige recepten tot uitdagende recepten voor de wat gevorderde koks. Elk recept is uniek en de bereidingswijze wordt stap voor stap beschreven. De meeste recepten zijn authentiek en komen uit landen zoals Nederland, Indonesië, Hong Kong, Korea, Japan, Marokko, Thailand, Vietnam en China. Alle recepten zijn in Nederlands en Engels geschreven omdat dit kookboek wereldwijd te koop is in 2017. De auteur van dit kookboek, Vivien de Laak, wil via dit kookboek authentieke Nederlandse gerechten promoten ook buiten Nederland.
Vivien de Laak laat u zien dat thuis koken gevarieerd en interessant kan zijn. Thuis koken is een levenslange reis voor iedereen die een liefdevolle thuiskok voor familie en vrienden wil zijn. Wees nieuwsgierig en open-minded. Misschien krijgt u een heel nieuw idee over thuis koken en wordt u uiteindelijk verrast door uw eigen, tot nu toe onbekende, talent voor koken!Taal / Language : Multiple languages

Extra informatie:
De wereldkeuken 1
Hardback
256 pagina's
Met illustraties
December 2016
1353 gram
280 x 215 x 23 mm
EAN: 9789082604405
Vivienne Studio

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen