Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Virginia Woolf,De uitreis
  • Virginia Woolf,De uitreis
Virginia Woolf,De uitreis
De uitreis
€ 26.99
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


De uitreis is een reis naar volwassenheid, naar de liefde en de dood. Woolfs eerste roman vermengt satire, zedenschets, bildungsroman en tragedie. Net als in haar latere werk gaat het Woolf om maatschappelijke patronen, keuzes, willekeur en toeval die mensenlevens bepalen. Wat is eigen verantwoordelijkheid? Wat is het noodlot? Hoeveel keuzevrijheid heeft een vrouw in de tijd en de maatschappij waarin ze leeft?
Rachel Vinrace vaart naar Zuid-Amerika, een reis vol ontdekkingen (over zichzelf, anderen en het leven) die tragisch ten einde komt. Ze bevrijdt zichzelf uit de argeloze, beschermde jaren die achter haar liggen en leert het leven, zichzelf en veel verschillende mensen kennen – en de literatuur.
We ontmoeten onderweg mevrouw Dalloway (die later in een eigen roman terugkeert), een pedante geleerde, een liefhebbende tante (die doet denken aan Virginia’s zus Vanessa) en vele kleurrijke personages. Over hen en over Rachels mythische reis lezen we nu eindelijk in het Nederlands.Extra informatie:

Paperback / softback
480 pagina's
April 2018
526 gram
200 x 125 x 38 mm
EAN: 9789025308230
Athenaeum

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel