Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Vincent J. van Dam,Het overweldigende effect van 1% meer bewustzijn
  • Vincent J. van Dam,Het overweldigende effect van 1% meer bewustzijn
Vincent J. van Dam,Het overweldigende effect van 1% meer bewustzijn
Het overweldigende effect van 1% meer bewustzijn
€ 15.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


`HET OVERWELDIGENDE EFFECT VAN 1% MEER BEWUSTZIJN` door Vincent J. van Dam.

1% meer bewustzijn heeft mij zoveel meer innerlijke rust gegeven. Het maakt mijn leven zoveel voller en aangenamer. 1% lijkt weinig maar als ik eerst 95% onbewust heb geleefd en ik weet dat terug te brengen naar 94% is dat echt overweldigend.

Het is geen hogere wiskunde om meer bewust in je leven te staan. Het gaat er vooral om inzichten die in dit boek beschreven staan in de praktijk brengen. Tijdens het lezen ga je al direct aan de slag.

Het doel van dit boek is dat je alleen al door het lezen ervan bewuster wordt. Ik moedig je aan op een simpele manier nog meer uit je leven te halen. Ik geef je daarbij praktische tools in handen om meer ontspannen en tevreden in het leven te staan.

Dit boek is een “geef-het-door” boek. Ik wil graag aan anderen doorgeven wat mij heeft geholpen een vreugdevol leven te leiden. 1% meer bewustzijn helpt mij echt te realiseren wat ik wil bereiken.
Hopelijk heeft dit boek ook op jou een positieve uitwerking!Peter Ottenhoff, senior loopbaan coach, directeur HCE JobCreator en mede- initiatiefnemer Coachingsopleiding Mijn Leven in Balans:

`In de huidige tijd waarin iedereen wordt geacht 24 uur per dag en 7 dagen per week “top of mind” voor anderen aanwezig te zijn is het niet verwonderlijk dat angst, onzekerheid, gebrek aan gevoel van eigenwaarde, onvoldoende “in control” zijn en zelfs depressies ontstaan. Ons denken lijkt een niet te stoppen stroom aan gedachten en beelden. Vincent geeft aan hoe je zelf hierop bewust invloed kunt uitoefenen.`Vincent J. van Dam is een levensgenieter en houdt van mensen. Deze visie en methode heeft hij ontwikkeld in zijn werk als interim directeur voor scholen. Zijn vader noemde hem de scholendokter. Wat ongezond is in een team en het onderwijs probeert hij te genezen.
Vincent is medeoprichter van de coachingsopleiding “Mijn Leven in Balans”. De opleiding wil coaches opleiden die leraren steunen in de hectiek van hun belangrijke werk om in balans en duurzaam inzetbaar te blijven.


Extra informatie:

Paperback / softback
202 pagina's
December 2019
550 gram
246 x 176 x 16 mm
EAN: 9789492046499
Uitgeverij Boekenindustrie

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen