Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • V.E. Frankl,De zin van het bestaan
  • V.E. Frankl,De zin van het bestaan
V.E. Frankl,De zin van het bestaan
De zin van het bestaan
Een psycholoog beleeft het concentratiekamp & een inleiding tot de logotherapie
€ 17.95

Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00Viktor Frankl beschrijft in het eerste deel van deze nog steeds actuele klassieker zijn aangrijpende ervaringen in het concentratiekamp, waar hij zijn familie en zijn geliefde vrouw verloor.

In het tweede deel introduceert hij zijn logotherapie, een uiterst humane vorm van psychiatrie die is gebaseerd op het streven van de mens om een hogere, definitieve betekenis aan het leven te geven. Voor iemand die jarenlang niets anders dan lijden en de macht van het kwaad heeft gezien, is Frankl verrassend optimistisch over het vermogen van de mens om zich boven het lijden te verheffen, door de keuze 'het lijden waardig te zijn'.

Viktor E. Frankl is een van de bekendste psychotherapeuten van deze tijd. Hij was hoogleraar in de neurologie en de psychiatrie aan de universiteit van Wenen en hoogleraar in de logotherapie aan de universiteit van San Diego. Hij schreef 23 boeken, die vertaald werden  in 17 talen. Van De zin van het bestaan zijn wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht.

Extra informatie:

Paperback / softback
Januari 2019
218 gram
201 x 126 x 16 mm
EAN: 9789061001737
Uitgeversmaatschappij Ad. Donker B.V.

Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00