Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Vicky Bennison,Pasta Grannies
  • Vicky Bennison,Pasta Grannies
  • Vicky Bennison,Pasta Grannies
  • Vicky Bennison,Pasta Grannies
  • Vicky Bennison,Pasta Grannies
  • Vicky Bennison,Pasta Grannies
  • Vicky Bennison,Pasta Grannies
  • Vicky Bennison,Pasta Grannies
Pasta Grannies
Comfort Cooking van oma`s uit heel Italiƫ
€ 29.99
   Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 21:00
  • Bij u in huis op donderdag *
  • Gratis verzending


Van wie kun je beter leren koken met passie dan van de Pasta Grannies die hun leven hebben gewijd aan koken, familie en samen genieten?

Neem een kijkje in het kloppende hart van de een Italiaanse keuken en leer het allerbeste Italiaanse eten zelf te bereiden. Ontdek Pina`s (91) kastanjegnocchi met walnotenpesto, liefdevol gemaakt met ingrediënten die ze rond haar huis in Ligurië verbouwt; of het speciale tagliatellerecept van Marietta (99), rechtstreeks uit haar moestuin op het Calabrische platteland. Naast recepten voor smakelijke vleesgerechten, groentepasta`s, overheerlijke pizza`s en de lekkerste desserts, wordt er volop gekookt met zeevruchten, rijst en peulvruchten, zuivel en kruiden, noten en specerijen.

- toegankelijke, traditionele familiegerechten van deze nonna`s, de beste thuiskoks van Italië
- veelzijdige recepten voor elk moment van de dag
- alles over zelf pasta maken, mét en zonder pastamachine, en hoe je het kookt


Natuurlijk is er volop aandacht voor de kunst van het maken van je eigen pasta. Welke bloemsoort gebruik je? Werk je met de hand of een pastamachine (beide kan!) en wat zijn de ultieme basisrecepten. Pasta Grannies: Comfort Cooking is niet alleen een viering van samen koken, maar ook een vrolijk stukje Italiaanse levenswijze. Buon appetito!

Vicky Bennison, auteur van de bestseller Pasta Grannies, verzamelde nóg meer hartverwarmende recepten en verhalen van onze favoriete Italiaanse grootmoeders. In dit toegankelijke kookboek met verbazingwekkend mooie locatie- en receptfotografie laat ze zien hoe je authentiek Italiaans eten maakt waarvan iedereen zal genieten.

`Pasta maken werkt meditatief en is kalmerend om te zien. Vooral als je het deze pasta grannies ziet doen. [...] Het is het tegenovergestelde van fastfood en magnetronmaaltijden en laat je onthaasten en focussen op je eigen creaties.` delicious.

`Buono!` Italië Magazine
Extra informatie:

Hardback
256 pagina's
Met illustraties
Februari 2023
1120 gram
256 x 197 x 31 mm
EAN: 9789464042207
Fontaine Uitgevers


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.