Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Vi Keeland, Elle Kennedy,De deal & De baas
  De deal & De baas
  Twee bestsellers in een pakket
  € 15.00
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  Twee feelgoodbestsellers extra voordelig in één pakket!  DE DEAL

  Hannah Wells heeft een enorme crush op Justin Kohl, de hunk van het footballteam. Maar hoe kan ze ervoor zorgen dat hij haar eindelijk ziet staan?

  Garrett Graham is de populaire aanvoerder van het ijshockeyteam. Maar hij kan ijshockey wel vergeten als hij niet snel zijn filosofiegemiddelde verbetert met behulp van bijles. Hij laat zijn oog vallen op de sarcastische brunette die als enige van de klas een goed cijfer heeft gehaald voor het tentamen dat hij over moet doen. Het enige probleem: zij heeft helemaal geen zin om hem te helpen.

  Garrett is echter niet voor één gat te vangen en bedenkt een sluw plan: zij geeft hem bijles, en hij doet een tijdje alsof hij haar vriendje is. Als Hannah namelijk een paar keer als zijn date op feestjes wordt gezien, zal ze daarmee ongetwijfeld de aandacht van Justin trekken.
  In een vlaag van verstandsverbijstering gaat Hannah akkoord met de deal. Dat kan niet misgaan… toch?  DE BAAS

  Reese is op een date die ongelooflijk saai is, dus spreekt ze op de voicemail van een vriendin in dat ze zo gauw mogelijk teruggebeld wil worden met ‘een noodgeval’, zodat ze weg kan. Een knappe man die langsloopt en haar woorden opvangt voorspelt dat haar date die list sowieso zal doorzien. Hij mag dan wel bijzonder sexy zijn, toch laat Reese hem weten dat ze niet zit te wachten op zijn advies. Hij loopt grijnzend terug naar zijn eigen gezelschap.
  Terug aan tafel blijft haar date tegen haar aan praten, totdat ineens de knappe bemoeial met zijn date aan haar tafel verschijnt. Hij stelt zich voor als Chase Parker, en tot haar verbazing doet hij alsof hij haar neef is en maakt er een dubbeldate van. Hij verzint de meest bizarre en hilarische verhalen over hun zogenaamde gezamenlijke jeugd, en Reese doet met een uitgestreken gezicht mee. Zo wordt de date from hell ineens een stuk leuker.

  Aan het einde van de avond gaan ze ieder hun eigen weg zonder telefoonnummers uit te wisselen. Reese gaat ervan uit dat ze Chase nooit meer zal zien… tot ze een maand later een leuke nieuwe baan vindt. Haar nieuwe baas? Chase Parker.  Beide boeken in dit pakket zijn grote internationale bestsellers. Al meer dan 50.000 andere Nederlandse en Vlaamse lezers en luisteraars gingen je voor, en genoten van deze twee verhalen vol romantiek en humor.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  Juni 2022
  756 gram
  232 x 138 x 48 mm
  EAN: 9789021468549
  Volt

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen