Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Veronika Reniers,Verdichting der dimensies
  • Veronika Reniers,Verdichting der dimensies
Veronika Reniers,Verdichting der dimensies
Verdichting der dimensies
Het samenkomen van de werelden
€ 40.00
24 Bij u in huis op: dinsdagVerdichting der Dimensies
- Het Samenkomen van de Werelden


°

Deze roman verhaalt over het Oude Volk dat op de Aarde woont – in een andere dimensie dan die van de mensen. Allerlei wezens van het Oude Volk halen de schrijfster uit haar vertrouwde omgeving en openen hun nog grotendeels onbekende wereld voor haar. Voor ze het beseft, zit ze tot over haar oren in verwerkingen – van pijnlijke herinneringen, maar ook van nieuwe, overweldigende ervaringen – die tot een grondige herordening van haar leven zullen leiden.
Maar zal ze zich staande kunnen houden met één voet in de mensenwereld en één voet in die van het Oude Volk? Want het duurt niet lang voor ze volledig meegezogen wordt in de dimensie van deze bijzondere Aardebewoners, zoals Pan. Ook Merlijn en een aantal andere oude bekenden manifesteren zich.
De wereldcrisis in de mensheid trekt hun aandacht. De oproep om alle krachten te bundelen, met het oog op het heropenen van de poorten tussen de werelden, is sterk.
Voel jij je geroepen, lezer, om de verdichting der dimensies in te duiken?

°
Verdichting der Dimensies, dat als standalone gelezen kan worden, rondt een energetische drie-eenheid af. De eerste twee romans zijn Merlijn en het sluiten van de poorten en Kronieken van een Samoerai.


Extra informatie:

Paperback / softback
December 2022
650 gram
235 x 155 x 34 mm
EAN: 9789081620888
KI & CO

24 Bij u in huis op: dinsdag