Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Veronika Reniers,Bach Bloesems als energie-helpers in je dagelijks leven
  • Veronika Reniers,Bach Bloesems als energie-helpers in je dagelijks leven
  • Veronika Reniers,Bach Bloesems als energie-helpers in je dagelijks leven
Bach Bloesems als energie-helpers in je dagelijks leven + boek + kaarten in foedraal
Energetische visie & helende toepassing
€ 44.00
  (Paperback / softback) Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op woensdag
  • Gratis verzending


"Bach Bloesems als Energie-helpers in je dagelijks leven"
Energetische visie & helende toepassingen. Door Veronika Reniers.

Dit is een werkboek met een set kaarten. Het is een eenvoudig, doch diepgaand boek over de Bach bloesems, dat geen herhaling is van de boeken die reeds bestaan en ook geen afbreuk doet van de basis die door dr. Bach zelf is gelegd.
Van iedere bloesem is er een illustratie die het energetisch aspect van die bloesemremedie weergeeft. De afbeeldingen geven een `link` met de fysieke plant, maar leiden toch naar een meer energetisch contact en waarneming. Het boek biedt alle uitleg om zelf op intuïtieve wijze met de Bach bloesems aan de slag te gaan. Het eerste deel van het boek omvat basisinformatie, maar meer nog: het nodigt uit om te vertrouwen op de eigen intuïtie. In het tweede deel spreken de deva`s van de bloesems en vindt de lezer uitleg over iedere afzonderlijke remedie. Het is een praktisch, helder en zeer direct werkboek. De box bevat naast het boek ook 39 grote kaarten met de kleurillustraties uit het boek, die men kan gebruiken om de juiste remedies te duiden. Aanwijzingen voor toepassing van de kaarten vindt men in deel 1 van het boek. De kaarten zijn ook te gebruiken om te mediteren, alleen of in combinatie met het lied van de bloesemdeva bij iedere remedie. Dus ook wanneer men niet beschikt over de stockflesjes van dr. Bach, kan dit boek een nuttige metgezel zijn bij spirituele ontwikkeling en heling.

Over de auteur Veronika Reniers: Veronika werkt iedere dag met energieën en healing, zowel in haar eigen leven als professioneel in de dynamiek met haar cliënten, ze ziet dit als de dans van het leven en zichzelf als de danser in dit fascinerende geheel. Veronika werkt al ruim 25 jaar met de Bach bloesems en is Reiki master sinds 1994.

Extra informatie :

Paperback / softback
109 pagina's
Met illustraties
Juli 2010
685 gram
251 x 174 x 30 mm
EAN: 9789081620802
KI & CO