Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Truman Capote,Alle verhalen
  • Truman Capote,Alle verhalen
Truman Capote,Alle verhalen
Alle verhalen
€ 27.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenDe meeste lezers kennen de Amerikaanse icoon Truman Capote (1924-1984) als schrijver van Breakfast at Tiffany’s en In Cold Blood, of vanwege de meesterlijke ‘biopic’ met Philip Seymour Hoffman. Dat Capote al op zeer jonge leeftijd een begenadigd schrijver was, bleek uit de onlangs verschenen bundel met net ont- dekte jeugdverhalen, Waar de wereld begint. ‘Wat kijkt hij al goed naar mensen, wat heeft hij ze scherp in de smiezen,’ oordeelde Jeroen Vullings in Vrij Nederland.
Nu is het tijd voor het echte werk: in een kloeke bundel brengen we voor het eerst alle eenentwintig ‘volwassen’ verhalen van Capote in Nederlandse vertaling. Naast klassiekers als ‘Een nachtboom’ en ‘Een kerstherinnering’ brengen we een tiental niet eerder vertaalde verhalen.
Van het ruige Zuiden tot de chique Oostkust, van plattelandskinderen tot mondaine dames op leeftijd, alle onvergetelijke locaties en personages uit Capotes meesterlijke oeuvre komen aan bod in deze must have voor liefhebbers van de moderne Amerikaanse literatuur.

‘Wie wil ontdekken wat voor stilist Capote was, kan het beste zijn verhalen lezen.’ THE NEW YORKERExtra informatie:

Paperback / softback
Januari 2017
551 gram
190 x 140 x 38 mm
EAN: 9789057597879
Podium Uitgeverij nl

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen