Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Toon Gerbrands,Soms is alles wel eens waar
  • Toon Gerbrands,Soms is alles wel eens waar
Toon Gerbrands,Soms is alles wel eens waar
Soms is alles wel eens waar
Toon Gerbrands trapt tegen 52 heilige managementhuisjes
€ 22.50
Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 14:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel


In ‘de tiende van Toon’ trapt Toon Gerbrands 52 heilige managementhuisjes omver. Niet omdat hij per se dwars wil liggen. Wel omdat hij zo zijn eigen mening heeft over de over elkaar heen buitelende managementtrends en bijbehorende goeroes. Een mening die niet door iedereen gedeeld wordt maar juist daardoor zo interessant is. Want wat moeten nuchtere Nederlanders met al die heisessies, het grenzeloze vertrouwen in zelfsturende teams en het belang van een positieve mindset?

Als Toon één ding geleerd heeft van al zijn jaren in de topsport is het wel dat een goede manager, net als een goede coach, zijn vak leert in de praktijk. Niet door het lezen van zelfhulpboeken, wel door de realiteit van alledag. Hij noemt dat actie-intelligentie. Onmisbaar in de topsport, en onmisbaar in organisaties.

De praktijklessen die Toon Gerbrands in dit boek gebundeld heeft, zijn echt gebeurd. Ze winnen het daardoor altijd van de theorieën, overtuigingen en nooit bewezen managementwijsheden. Want laten we eerlijk zijn: soms is alles wel eens waar! Gerbrands laat zien wat wel werkt en wat hem zo succesvol maakt: gezond verstand, logisch nadenken, scherpte en kritisch analyseren.

Trefwoorden: Management coach manager handleiding
Extra informatie:

Paperback / softback
216 pagina's
Met illustraties
Oktober 2020
369 gram
210 x 141 x 19 mm
EAN: 9789089655455
Van Duuren Management

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 14:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel