Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Ton van der Kroon,Het Vijfde Element
  Het Vijfde Element
  Heel de wereld, deel 4
  € 17.00
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen  30 jaar. 40 landen. 5 boeken. Een zoektocht naar de oudste tradities van de wereld, op de uiterste plekken van de aarde. Op zoek naar de oplossingen voor de crisis van vandaag. Wat we al decennia hebben zien aankomen wordt werkelijkheid: we bevinden ons in een wereldwijde crisis van ongekende omvang. Technologisch zijn we inmiddels tot alles in staat. Maar biedt ons dat de oplossing? Of is er een andere uitweg?

  De Amsterdamse schrijver Ton van der Kroon reisde naar de meest onbereikbare en soms duistere plaatsen ter wereld: Gaza, Noord Korea, Iran, Kashmir en De Himalaya`s om een antwoord te vinden op deze vragen. Het Vijfde Element is een spirituele zoektocht die inzicht geeft in de uitdagingen van deze tijd en tevens een onvoorstelbare ontdekkingsreis naar de essentie van menszijn.

  Ton van der Kroon schreef 11 boeken over spiritualiteit en persoonlijke bewustwording. Zijn boek voor mannen `De Terugkeer van de Koning` werd een bestseller en werd in 7 talen vertaald.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  196 pagina's
  Juni 2022
  272 gram
  215 x 135 x 18 mm
  EAN: 9789402136791
  Brave New Books

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen