Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Ton van Oorschot,De schuldbekentenis
  • Ton van Oorschot,De schuldbekentenis
  • Ton van Oorschot,De schuldbekentenis
De schuldbekentenis
€ 17.95
  (Paperback / softback) Thuisbezorgen

  • Levertijd:
  • 7-14 werkdagen
  • Vanaf € 26.50 gratis verzenden


Als gevolg van grootschalige witwaspraktijken wordt adjunct-directeur Tom van Gemert, van de particuliere Van Schoonhovenbank, met een gouden handdruk de laan uit gestuurd. Hij beticht directeur Posthuma van de frauduleuze transacties, maar kan dit niet bewijzen en heeft geen andere mogelijkheid dan het ontslag te accepteren.
De zaak krijgt een onverwachte wending als hij getuige is van een liquidatie, die duidelijk voor hem bedoeld was.
In paniek vlucht hij naar Engeland, maar als er een aanslag op zijn vriendin wordt gepleegd, roept hij de hulp van enkele vrienden in en keert terug naar Nederland, waar een confrontatie met de onbekende vijand natuurlijk niet uit kan blijven.

De Schuldbekentenis is een gepassioneerde, hedendaagse thriller waarin geld, macht, verleiding en doodslag, een cruciale rol spelen.
Van Oorschot slaagt er wederom in, om na Het Epstein Mysterie een boek te schrijven wat de lezer tot de laatste pagina weet te boeien.
Ton van Oorschot (1952) debuteerde in 2008 met Het Epstein Mysterie.
Ook in zijn tweede boek “De Schuldbekentenis”, vormen spanning, en sublieme intriges wederom het handelsmerk waarmee Van Oorschot zich als schrijver van thrillers op de kaart heeft gezet.

www.tonvanoorschot.nl

Extra informatie :

Paperback / softback
291 pagina's
September 2010
389 gram
210 x 135 x 25 mm
EAN: 9789085706182
Uitgeverij Boekenbent