Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Tinie Suurd,Tweeling alleenling eenling
  • Tinie Suurd,Tweeling alleenling eenling
Tinie Suurd,Tweeling alleenling eenling
Tweeling alleenling eenling
Reis naar zelfstandigheid
€ 19.95
24 Bij u in huis op: dinsdag


Dit waargebeurde verhaal gaat over de eeneiige tweeling Mannie en Minie die opgroeit in een gezin met huiselijk geweld. Door de omgeving worden ze behandeld als een twee-eenheid. Het is voor ieder van hen moeilijk om een eigen identiteit te ontwikkelen. Ze gaan zich dan ook gedragen als één persoon en er ontstaat een afhankelijkheidsrelatie.
Ze kunnen niet zonder elkaar. Ze kunnen ook niet met elkaar. Hun levens lopen uiteen. Minie vlucht in de drank en gaat studeren. Mannie krijgt verschillende auto-ongelukken en sticht een gezin. Ze raken elkaar kwijt. Allebei doen ze, ieder op eigen wijze, hun uiterste best om elkaar weer te vinden.

Naast ieders zoektocht naar de persoonlijke identiteit komen verschillende algemene thema’s, zoals verslaving, seksueel misbruik, trauma en het belang van een aanwezige liefdevolle autonome persoon aan bod.

Tinie Suurd is de helft van een tweeling. Ze is jarenlang werkzaam geweest in het onderwijs. Ze debuteert met Tweeling alleenling eenling.Extra informatie:

Paperback / softback
166 pagina's
September 2022
221 gram
212 x 134 x 17 mm
EAN: 9789464628524
Uitgeverij Aspekt B.V.

24 Bij u in huis op: dinsdag