Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Tim Gerth,Marc de Reuver
  • Tim Gerth,Marc de Reuver
Tim Gerth,Marc de Reuver
Marc de Reuver
Open
€ 21.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen‘Ik heb in mijn carrière zoveel domme fouten gemaakt, dat ik nu precies kan uitleggen wat jongens niet moeten doen’, is zo’n beetje de slogan van Marc de Reuver. Na zijn carrière als motorcrosser werd hij een succesvolle trainer, eentje die hij in zijn eigen carrière ook goed had kunnen gebruiken.

Als je de woorden ‘eeuwig talent’ googlet, zou de naam ‘Marc de Reuver’ direct naar boven moeten komen. In een zoektocht naar waarom zijn eigen carrière nooit geworden is wat het volgens velen had moeten zijn, vertelt Marc alles over zijn zware blessures, verraad binnen de motorcrosswereld, geruchten over zijn uitgaansleven, vermeend dopinggebruik en de diepste mentale dalen. Dat doet hij op de manier waarop Marc altijd reed en nog altijd leeft: helemaal open.

OPEN is een reconstructie van wat er gebeurt wanneer je als talent nooit hebt hoeven werken voor succes en opeens alles tegenzit. Wat er gebeurt als je op jonge leeftijd veel geld verdient, maar geen idee hebt hoe ermee om te gaan. Hoe je op de ene dag de King bent en op de volgende niemand meer naar je omkijkt. Hoe je grootste krachten ook je diepste valkuilen kunnen zijn.Tim Gerth (1991) werkt als freelance sportjournalist voor diverse titels, waaronder Motorsport.com, diverse uitgaven van DPG Media en Red Bull Media. De afgelopen jaren volgde hij de motorcrosswereld op de voet. OPEN is zijn debuut als schrijver.Extra informatie:

Paperback / softback
304 pagina's
Met illustraties
December 2021
487 gram
210 x 141 x 32 mm
EAN: 9789493201941
edicola sport

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen