Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

Maurice,Tillieux,Guus Slim, de Complete Hc04
Guus Slim Compleet Hc04
Studie in Blikschade
Guus Slim Compleet
€ 27.95

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

In het Franse taalgebied wordt Maurice Tillieux beschouwd als een van de belangrijkste naoorlogse stripauteurs. De afgelopen jaren zijn er dan ook tientallen nieuwe uitgaven met en over zijn werk verschenen, met de nadruk op zijn voornaamste stripreeks Guus 'slim. Inmiddels verschijnt ook in het Nederlands het beste werk van Tillieux in een heruitgave die het verdient. De complete Guus 'slim bestaat uit 6 delen en wordt gedrukt op getint papier dat het beste past bij de gerestaureerde kleuren van de strips.

Alle verhalen worden opnieuw vertaald en geletterd, en ook worden diverse verhalen toegevoegd die nog nooit in het Nederlands zijn verschenen. In dit vierde deel zijn, naast een uitgebreid en op de Nederlandstalige uitgaven toegesneden dossier over de auteur en zeer veel illustraties, de lange verhalen Drie vingers en De scooterchinees opgenomen, plus de kortere verhalen Oorlog in hemdje en Warm en koud.

Extra informatie:
Guus Slim, de Complete
Hardback
160 pagina's
Maart 2018
299x220x23 mm
EAN: 9789034307484
Arboris

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen