Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Thomas Nagel,Wat betekent het allemaal?
  • Thomas Nagel,Wat betekent het allemaal?
Thomas Nagel,Wat betekent het allemaal?
Wat betekent het allemaal?
zeer korte inleiding in de filosofie
€ 15.00

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel

Thomas Nagels «Wat betekent het allemaal?» is wereldwijd een van de succesvolste, meest gelezen en meest verkochte inleidingen in de filosofie van deze tijd. Dat is geen wonder. Nagel is er als geen ander in geslaagd de grote vragen van de wijsbegeerte toegankelijk te maken in een even beknopt als glashelder boek dat op een humoristische maar nooit populistische wijze de lezer uitnodigt zelf te denken en zelf antwoorden te formuleren op de centrale vraagstukken van de wijsbegeerte. Dan blijkt dat filosofie niet alleen gaat over abstracte problemen, maar vooral over de manier waarop wij mensen in de wereld staan.

Dit boek biedt filosofie zoals het moet zijn. Met deze nieuwe editie komt een filosofische klassieker ook voor Nederland weer beschikbaar. Het is de ideale inleiding voor scholieren, studenten en iedereen die wil weten waarom filosofie meer gaat over de juiste vragen dan over de nimmer definitieve antwoorden.

THOMAS NAGEL (1937) is hoogleraar Wijsbegeerte aan de Universiteit van New York en geldt als een der belangrijkste filosofen van onze tijd. Eerder werkte hij aan de Universiteiten van Harvard en Princeton.

«Uitermate elegant en humoristisch geschreven.» – NEW YORK TIMES BOOK REVIEW

Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
Oktober 2014
161 gram
206 x 121 x 12 mm
EAN: 9789061318224
Uitgeverij Bijleveld

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel