Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Thijs Zonneveld,Het Panini-album van Thijs Zonneveld
  Het Panini-album van Thijs Zonneveld
  € 16.99
  24 Bij u in huis op: vrijdag
  Bestel vóór: 23:00
  Het Panani-album van Thijs Zonneveld bevat de beste verhalen over het wielerseizoen. Een seizoen waarin de Nederlandse renners weer volledig meereden om de prijzen. Er is sprake van een ware revival onder aanvoering van Tom Dumoulin die als eerste Nederlandse wielrenner de Ronde van Italië won. Het jaar ook waarin hij wereldkampioen tijdrijden werd, op een wereldkampioenschap waar meer dan welk ander volkslied het Wilhelmus klonk: Chantal Blaak, Annemiek van Vleuten en twee vaderlandse tijdritploegen gingen ook met goud naar huis.
  Zonneveld ontdekt naast al dit succes (Mollema wint een etappe in de Tour) ook een brede basis voor de toekomst en wijst de lezer op de talenten (Oomen, Kelderman) en ontwikkelingen in de sport. Alhoewel Peter Sagen en Chris Froome er met de meest prestigieuze prijzen vandoor gingen, en er dus voor de Nederlandse renners nog veel meer te winnen valt, tempert Zonneveld zijn geliefde coureurs. `Win alsjeblieft niet te veel. Straks gaan we er met z`n allen nog aan wennen.`
  Met zijn persoonlijke en humorische stijl van schrijven neemt Zonneveld de lezer nog een keer mee langs alle hoogte- en dieptepunten van het afgelopen wielerseizoen.
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  208 pagina's
  Maart 2019
  281 gram
  210 x 135 x 19 mm
  EAN: 9789048849758
  Inside

  24 Bij u in huis op: vrijdag
  Bestel vóór: 23:00