Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Terry Goodkind,De Sluier van de Eeuwigheid
  • Terry Goodkind,De Sluier van de Eeuwigheid
Terry Goodkind,De Sluier van de Eeuwigheid
De Sluier van de Eeuwigheid
De Kronieken van Nicci 2
€ 34.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenDe Sluier van de Eeuwigheid is het tweede deel van Terry Goodkinds gloednieuwe trilogie De Kronieken van Nicci. Het is gebaseerd op een van de geliefdste personages uit zijn wereldwijde succesreeks De Wetten van de Magie en de daaropvolgende Richard & Kahlan-romans.

De ontzagwekkende tovenares Nicci en haar metgezellen – de magieloze tovenaar Nathan en de jeugdige Bannon – hebben een nieuw avontuur te volbrengen. Nadat ze de meedogenloze Norukai-slavenrovers uit de Rendabaai hebben verjaagd, is het nu tijd om Nathans magische krachten te herstellen.

Geleid door de mysterieuze profetie van de heks Rood, trekt het trio naar het zuiden van Kol Adair, naar de door de tijd gesluierde stad Ildakar. De groteske voortekenen die ze op het pad naar Nathans redding tegenkomen voorspellen echter weinig goeds. De Norukai-hoofden op pieken, een genetisch gemodificeerd monster, en een versteend leger van een half miljoen soldaten, zijn nog slechts voorproefjes van de verschrikkingen die hun te wachten staan in de Sluier van de Eeuwigheid.


Extra informatie:
De Kronieken van Nicci 2
Hardback
544 pagina's
Maart 2019
639 gram
218 x 150 x 43 mm
EAN: 9789024582754
Luitingh Sijthoff Fantasy

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen