Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Tenzin Wangyal Rinpoche,Spontane creativiteit
  Spontane creativiteit
  Meditaties voor het ontwikkelen van positieve kwaliteiten
  € 22.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  Creativiteit is een dynamische kracht die ons bezielt en verbindt met elk wezen op aarde. Vanuit dit perspectief is het niet alleen de vonk die inspiratie laat ontbranden. Het is ook een manier van leven in spontaniteit, vanuit de innerlijke heilige ruimte, die de bron is van oneindige mogelijkheden en positieve kwaliteiten zoals liefde, compassie en vreugde.
  Tenzin Wangyal Rinpoche is een gevierd schrijver en leraar in de Tibetaanse bön-boeddhistische traditie. Op een heldere en directe manier maakt hij de wijsheid uit deze traditie beschikbaar voor in ons dagelijks leven. In `Spontane creativiteit` begeleidt hij je in het ontwikkelen van het vermogen om volledig aanwezig te zijn in je leven en bij het tot uitdrukking brengen van je creatieve gaven. Concrete oefeningen en meditaties helpen je om de belemmerende ‘pijnidentiteit’ te herkennen en op een liefdevolle manier de ruimte te geven waardoor ze op kan lossen, zodat je je creatieve natuur volledig kan ontmoeten.

  Tenzin Wangyal Rinpoche is een leraar uit de bönboeddhistische traditie, de oudste spirituele traditie van Tibet. Hij geeft al lang onderricht in het westen en bezoekt jaarlijks ons land. In zijn onderricht en zijn boeken maakt hij de traditionel leer toegankelijk voorons dagelijks leven.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  160 pagina's
  November 2020
  196 gram
  210 x 130 x 15 mm
  EAN: 9789056704032
  Asoka

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen