Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Ted van Lieshout,Boer Boris en de maaier
  • Ted van Lieshout,Boer Boris en de maaier
Ted van Lieshout,Boer Boris en de maaier
Boer Boris en de maaier
€ 14.99

Bij u in huis op: vrijdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen


`Boer Boris en de maaier` is het zesde prentenboek in de geliefde en bekroonde reeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman. De maaier is kapot, maar gelukkig is Boer Boris heel technisch...

De maaier wordt steeds mooier
Welk kind zou niet Boer Boris willen zijn? Hij heeft zijn eigen boerderij en kan lekker de hele dag rondrijden op zijn rode tractor. Maar boeren moeten ook hard werden. En zéker als ze zo slim zijn als Boer Boris. Want als de maaier kapot gaat, moet Boer Boris hem repareren. En hij wordt mooier dan-ie ooit was! Maar dan gaat de buurman ermee rijden en gaat de maaimachine weer kapot en daarna krijgt de schooljuf een ongelukje. Elke keer dat de maaier kapotgaat, maakt Boris `m nog mooier en supersonischer dan hij al was. Zelfs de fabrieksdirecteur wil er een hebben!

De prentenboeken van Boer Boris
`Boer Boris` is een geliefde serie prentenboeken voor kinderen vanaf 3 jaar. Eerder werd `Boer Boris in de sneeuw` bekroond met een Vlag & Wimpel van de Griffeljury, en werd `Boer Boris gaat naar zee` gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2015.

Extra informatie:
Boer Boris
Hardback
32 pagina's
Met illustraties
Augustus 2015
408 gram
248 x 246 x 17 mm
EAN: 9789025760861
Gottmer

Bij u in huis op: vrijdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen