Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • T. Mennen,Likdoorns
  • T. Mennen,Likdoorns
T. Mennen,Likdoorns
Likdoorns
Praktijkreeks Voetbehandeling
€ 38.95

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Een likdoorn, ook wel eksteroog genoemd, is een veelvoorkomende en pijnlijke klacht aan de voet. Likdoorns ontstaan door een naar binnen groeiende eeltplek. Een zorgvuldige behandeling door een pedicure kan de klachten aanzienlijk verzachten en vaak zelfs geheel doen verdwijnen. De uitgave Likdoorns,  deel uit de Praktijkreeks Voetbehandeling, verschaft inzicht in de oorzaak, het ontstaan, de gevolgen en de behandeling van likdoorns.

De auteur behandelt de opbouw van de huid en bespreekt de verschillende soorten likdoorns en de mogelijke oorzaken. Ze gaat in op verschillende onderzoeken, zoals anamnese, inspectie en blauwdrukken, waarmee de oorzaak kan worden vastgesteld. Aan de hand van helder opgebouwde casussen uit de praktijk wordt ten slotte het behandeltraject voor de verschillende soorten likdoorns uiteengezet.

In de praktijkreeks Voetbehandeling wordt op toegankelijke wijze een aantal veelvoorkomende voetbehandelingen besproken. De reeks wordt gekenmerkt door grote praktijkgerichtheid. Elk deel bevat concrete casussen en een groot aantal bruikbare tips en adviezen.

Voor wie?
Dit boek is bedoeld voor (aankomend) pedicures die meer willen weten over het ontstaan en de behandeling van likdoorns. Het heeft tot doel de oorzaak van de klachten beter en sneller te kunnen doorgronden en zo de klant doelgericht te helpen.

Auteur:
De auteur, Toos Mennen, is een zeer ervaren medisch pedicure. Haar kennis en ervaringen zijn waardevol en goed te vertalen naar uw eigen praktijk.
 

Extra informatie:
Praltijkreeks voetbehandeling
Paperback / softback
91 pagina's
Met illustraties
April 2009
209 gram
242 x 168 x 5 mm
EAN: 9789031361465
Bohn Stafleu van Loghum

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen