Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Sylvia Witteman,De troost van een warm visje + een royale portie meeuwen DL
  • Sylvia Witteman,De troost van een warm visje + een royale portie meeuwen DL
Sylvia Witteman,De troost van een warm visje + een royale portie meeuwen DL
De troost van een warm visje + een royale portie meeuwen DL
€ 13.99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


dwarsligger 569 Sylvia Witteman De troost van een warm visje & Een royale portie meeuwen (2 in 1)

Of het nu gaat over de geur van versgebakken vis op de Dappermarkt, het eetgedrag van reizigers in de eerste klas, kattendrollen op het balkon of de gedroomde inrichting van publieke toiletten (uniseks en met een loket met warme kroketten), Sylvia Witteman toont zich in haar columns een scherpe observator en ze weet met haar fijnzinnige en raak taalgebruik de medemens vaak even sprekend als meedogenloos te typeren. Wittemans columns zitten vol met humor, maar bevatten ook een flinke dosis realisme en cynisme. Haar beslommeringen voelen daarmee erg dichtbij en zijn vaak pijnlijk herkenbaar.

Sylvia Witteman schrijft columns voor o.a. de Volkskrant en LINDA. en ze schreef jarenlang recepten voor De Volkskeuken. Sylvia woont met haar man, drie kinderen en twee katten in Amsterdam.

‘Een groot humoristisch schrijver.’ – Nicolaas Klei

‘Sylvia Witteman is de koningin van de geestige overdrij¬ving, een zeer heikel genre waarin slechts de besten overleven.’ – HP/De Tijd
Formaat: Dwarsligger
Dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat: net zo klein en licht als een mobiele telefoon en 100% leesbaar. Door zijn compacte formaat en lichte gewicht kan je dwarsligger® gemakkelijk altijd en overal lezen. Ideaal voor bijvoorbeeld onderweg, op vakantie en in bed.

Extra informatie:

Dwarsligger
November 2018
134 gram
120 x 82 x 18 mm
EAN: 9789049806934
Dwarsligger

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen