Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Suzy Grobben,Ontmoetingen met bijzondere kinderen
  • Suzy Grobben,Ontmoetingen met bijzondere kinderen
Suzy Grobben,Ontmoetingen met bijzondere kinderen
Ontmoetingen met bijzondere kinderen
€ 18.95

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen


Kinderen zijn vaak op zoek naar hun eigen talenten. Soms hebben ze `aparte` talenten, die men vaak bestempelt als handicap, zoals woordblindheid. Wie een hoge gevoeligheid heeft, is zich vaak bewust van zijn of haar eigen talenten en kan ze ontwikkelen.

Het idee voor dit boek is ontstaan in de periode dat de auteur kinderen begeleidde in haar praktijk. Deze praktijk startte zij na een lange zoektocht om haar eigen gevoeligheid een plek te geven. Door haar ervaring helpt de auteur kinderen hun weg te vinden in dit leven. Die bijzondere, maar vaak onbegrepen kinderen vroegen haar dit boek te schrijven om andere kinderen te helpen. Voor die kinderen zal het boek een feest van herkenning zijn.

Dit boek is ook bedoeld voor ouders en begeleiders voor een bewustere omgang met deze kinderen. Het boek biedt ondersteuning en geeft ouders handvatten in de vorm van oefeningen en eetadviezen.

Bijzondere ontmoetingen met kinderen gaat over de weg die de auteur zelf heeft afgelegd en vervolgens over haar ontmoetingen met deze kinderen.

Extra informatie:

Paperback / softback
214 pagina's
Juni 2013
310 gram
216 x 136 x 19 mm
EAN: 9789086663057
Boekenplan

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen