Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Susin Nielsen,Het ongemakkelijke dagboek van Henry K. Larsen
  Het ongemakkelijke dagboek van Henry K. Larsen
  € 15.99
  24 Bij u in huis op: dinsdag
  Bestel vóór: 21:00  Henry moet een nieuw leven op zien te bouwen. In een nieuwe stad waar niemand weet wat er gebeurd is. Op aanraden van zijn therapeut begint hij een dagboek. Een ongemakkelijk dagboek. Vol zwarte humor en keiharde eerlijkheid. 


  Henry en zijn vader proberen hun nieuwe leven vorm te geven en worden daarin geholpen door Henry`s geweldige nieuwe vriend Farley, hun nieuwsgierige Indiase buurman die ze maar curry blijft brengen en Karen, de vrouw die in hetzelfde gebouw woont en wel héél geïnteresseerd is in Henry`s vader. Maar wat zal er gebeuren als ze het ontdekken?
  Susin Nielsen is een ster in het verwoorden van de dromen, zorgen en gedachten van tieners. Dat bewees ze al in haar lovend ontvangen jeugdromans, Wij zijn allemaal moleculen, Optimisme is dodelijk en Woordnerd. Het ongemakkelijke dagboek van Henry K. Larsen is haar rauwste, pijnlijkste boek tot nu toe - en misschien daarom wel het mooiste. En gelukkig is haar relativerende humor nooit ver weg.
  Winnaar van de prestigieuze Canadese Goveror`s General Award for Children`s Literature  De pers over Het ongemakkelijke dagboek van Henry K. Larsen:  `Een zeer emotioneel verhaal over gezinsleden die elkaar én zichzelf de schuld geven van een onvoorstelbare tragedie. Nielsen balans tussen humor en dramatiek is zeer verfijnd, waardoor dit een verrassend luchtig boek is over zo`n zwaar onderwerp.` - Booklist
  Extra informatie:

  Hardback
  Juni 2018
  528 gram
  225 x 152 x 30 mm
  EAN: 9789047710097
  Uitgeverij Lemniscaat B.V.

  24 Bij u in huis op: dinsdag
  Bestel vóór: 21:00