Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Susan Smit,De wijsheid van de heks
  • Susan Smit,De wijsheid van de heks
Susan Smit,De wijsheid van de heks
De wijsheid van de heks
Wat ik de afgelopen twintig jaar van de oude natuurreligie heb geleerd
€ 22.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenHekserij is, net als alle andere natuurreligies op de wereld, niet-georganiseerd. Er zijn geen heilige boeken, gebouwen of profeten, er is geen strikte leer. Veel mensen noemen het daarom liever een spiritueel pad. Susan Smit, inmiddels al ruim twintig jaar op het pad van de heks, deelt in dit boek wat ze zelf allemaal heeft geleerd op haar persoonlijke ontwikkelingsreis. Ze vertelt je alles wat ze weet over de natuurwetten en levensbeschouwing van de oude religie en reikt je middelen aan voor groei.

Zo laat Susan zien hoe de oude natuurreligie je in het hier en nu kan helpen bij het omgaan met emoties, het op peil houden en opschonen van je levensenergie, de verhouding tot je lichaam en seksualiteit, het benutten van creativiteit, intuïtie en scheppingskracht, en de zorg voor de aarde en elkaar. Kortom, hekserij leert ons hoeveel de natuur en vrouwelijke waarden ons te bieden hebben.
Recensie:
Trouw
06-04-2022
'Susan Smit beschrijft haar ontwikkeling als mens en als heks onverbloemd. Zie je de heks als voorloper van de vrouwenbeweging dan is haar wijsheid zeer bruikbaar.'

Extra informatie:

Paperback / softback
352 pagina's
Maart 2022
472 gram
210 x 136 x 35 mm
EAN: 9789048864812
Lebowski

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen