Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Susan Schwartz,Quinto-Center
  • Susan Schwartz,Quinto-Center
Susan Schwartz,Quinto-Center
Quinto-Center
€ 14.95

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Al meer dan veertig jaar loopt de grootste Science Fiction serie ter we-reld in ons land, en met Quinto Center is er een nieuwe periode van deze succesvolle serie aangebroken, want Perry Rhodan is hiermee terug in de boekhandel met een nieuw en spannend verhaal.
Het verhaal zelf is geschreven door Susan Schwartz. De prachtige cover is van de Finse kunstenaar Kimmo Isokoski. Hoofdpersoon in deze roman is Roi Danton.
Als op Quinto Center, het hoofdkwartier van de Nieuwe USO, een besmettelijke ziekte uitbreekt, waartegen ook de wetenschappers van de Liga van Vrije Terranen geen remedie kennen, wordt de zekerheid van de astroïde tot een val voor de USO-agenten. Niemand kan hulp bieden, niemand kan vluchten. Alleen Roi Danton… de zoon van Perry Rhodan is als drager van een celactiveerder tegen gif en besmettelijke ziektes verregaand immuun. Hij zoekt in de oneindigheid van de Melkweg naar de enige man die redding kan bieden; de ijskoude en altijd op eigen voordeel beluste Ara-medicus Zheobitt…

Extra informatie:

Paperback / softback
177 pagina's
Mei 2011
312 gram
234 x 153 x 18 mm
EAN: 9789078437031
Uitgeverij Macc nl

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen