Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Susan Gerritsen, Mirjam Smit,Sunny Good Food
  • Susan Gerritsen, Mirjam Smit,Sunny Good Food
Susan Gerritsen, Mirjam Smit,Sunny Good Food
Sunny Good Food
kookspeelboek
€ 20.00
Bij u in huis op: dinsdag


Hello sunshine, Ben jij klaar om met Sunny op kookavontuur te gaan en een geweldige kleine chef in de keuken te worden? Wat ga je vandaag maken? Regenboogjes, zoete bommetjes of het oranje boven diner? Help jij Sunny met roeren, kneden en mixen? Zit het eten in de oven of heb je even pauze? Loop dan door het tomatendoolhof, kijk in de buik van Sunny of speel het Sunny flessenspel. Ontdek, proef en kook de sterren van de hemel. --- Samen koken was nog nooit zo leuk! Speelt jouw kind ook zo graag met potjes en pannen? Of staat het dolgraag naast je op een krukje om mee te kijken en te proeven als je aan het koken bent? Of is je kind misschien een moeilijke eter? Voor al deze kinderen is Sunny Good Food een uitkomst. Sunny Good Food is een vrolijk en rijk geïllustreerd kookspeelboek vol met recepten, activiteiten en een echt diploma. Lekker, snel en stap-voor-stap; jong én oud kunnen dit thuis samen gemakkelijk maken. Door je kind mee te laten helpen (en proeven!) en door alle zintuigen te gebruiken, leert het veel en zal het trots zijn op het resultaat. Hoe mooi is het als je je kind zelfvertrouwen, gezondheid en plezier kunt meegeven door samen te koken? Met Sunny Good Food kun je peuters en basisschoolkinderen laten stralen in de keuken. Samen met sterrenchef Sunny gaan jullie op avontuur om de lekkerste recepten te maken. Wat gaan jullie vandaag maken? Regenboogjes, zoete bommetjes of het oranje bovendiner? Help Sunny met roeren, kneden en mixen. Ontdek, proef en kook de sterren van de hemel.


Recensie:
Ouders van Nu
Ouders van Nu 15-06-2019
'Dat is leuk: een kookboek dat niet alleen vol staat met zonnige recepten, maar ook met spelletjes en grappige weetjes over ingrediënten. Staat er een kleine chef naast je aan het aanrecht? Met kookspeelboek Sunny Good Food ontdekken jullie samen simpele gerechten met spannende smaken.'

Extra informatie:

Hardback
65 pagina's
Met illustraties
November 2019
601 gram
288 x 222 x 12 mm
EAN: 9789090315935
Sunny Road

Bij u in huis op: dinsdag