Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Studio Visual Steps,Videobewerking met Premiere Elements
  • Studio Visual Steps,Videobewerking met Premiere Elements
Studio Visual Steps,Videobewerking met Premiere Elements
Videobewerking met Premiere Elements
het stap-voor-stapcursusboek over Adobe Premiere Elements, geschikt voor versie 15 en hoger
€ 24.99
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Sinds de opkomst van betaalbare digitale camera`s en smartphones worden steeds meer bijzondere momenten in goede kwaliteit op video vastgelegd. Heeft u ook video`s waar u eigenlijk wel meer mee wilt doen, bijvoorbeeld van een bruiloft, vakantie, of ander materiaal voor bijvoorbeeld een studie? In dit gebruiksvriendelijke boek over het videobewerkingsprogramma Adobe Premiere Elements leert u films maken van uw video`s en foto`s. Als uw video klaar is, kunt u het eventueel delen met anderen via bijvoorbeeld YouTube, sociale media of branden op dvd.
Met het videobewerkingsprogramma Adobe Premiere Elements monteert u in een handomdraai een film die bestaat uit de mooiste en leukste momenten van verschillende clips. Het programma bevat krachtige gereedschappen om problemen met belichting, kleur, geluid of beweging op te lossen. Wanneer u daarna effecten, overgangen, muziek en titels toevoegt, verandert u een verzameling losse clips in een leuke, professioneel uitziende film.
In deze gebruiksvriendelijke uitgave wordt dit allemaal besproken. Aan de hand van een oefenfilm leert u het programma kennen zodat u daarna aan de slag kunt met uw eigen video`s. Ontdek de vele mogelijkheden van videobewerking en creëer de mooiste eindresultaten.


Een greep uit de onderwerpen:
- videobestanden binnenhalen
- clips selecteren, bijsnijden, monteren en verbeteren
- effecten toepassen
- titels, overgangen en afbeeldingen toevoegen
- werken met muziek en geluid
- videofilm samenstellen en delen
- werken met de Organizer


Geschikt voor:
Adobe Premiere Elements op een Windows-computer of Mac.
Als u werkt op een Mac, is het programma in het Engels.


Let op! U moet zelf beschikken over het programma Adobe Premiere Elements 15 of hoger om met dit boek te kunnen werken.


Benodigde voorkennis:
basiskennis computervaardigheid.


Recensie:
NBD Biblion
I. Stekelenburg-van Halem 15-11-2017
'Dit cursusboek is bestemd voor mensen die eigen videomateriaal willen monteren met het gebruiksvriendelijke videobewerkingsprogramma Adobe Premiere Elements. Versie 15 en hoger waarover zij zelf dienen te beschikken, voor pc of Mac. Het oplossen van problemen met belichting, kleur, geluid of beweging komt aan bod, evenals het toevoegen van effecten, overgangen, muziek en titels. Basiskennis computervaardigheid is voldoende. Het boek is opgebouwd volgens de Visual Steps-methode. De lezer wordt stap voor stap door de stof geleid en de heldere tekst is voorzien van vele schermafbeeldingen. Groot lettertype, voorzien van een index en verklarende woordenlijst. Bestemd voor zelfstudie en te gebruiken als lesmateriaal, inclusief docentenhandleiding. Op de website van de uitgever (www.visualsteps.nl/premiere) staat nog meer informatie en oefenbestanden. Addo Stuur heeft de Visual Steps-methode ontwikkeld, samen met de Universiteit Twente, faculteit der Toegepaste Onderwijskunde (afdeling instructietechnologie). Dit concept is nu overgenomen door auteurs en redacteuren die al jaren betrokken zijn bij deze methode.'

Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
Mei 2017
757 gram
271 x 200 x 15 mm
EAN: 9789059056930
Visual Steps B.V.

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen