Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Studio Visual Steps,Professioneel fotograferen met de iPhone
  • Studio Visual Steps,Professioneel fotograferen met de iPhone
Studio Visual Steps,Professioneel fotograferen met de iPhone
Professioneel fotograferen met de iPhone
€ 12.99
Tijdelijk niet leverbaar


Ga met deze gids aan de slag en maak de meest professionele foto`s die je ooit met een iPhone hebt gemaakt. Door de constante innovaties van de iPhone en de geïntegreerde camera levert deze smartphone foto`s van zeer hoge kwaliteit. De iPhone wordt daarom ook zeer veel gebruikt om foto`s te maken, zelfs door professionele fotografen van over de hele wereld.

Bewerk je foto`s met de bewerkingsopties van de app Foto`s of andere professionele bewerkingsapps zoals Adobe Lightroom. Daarnaast bevat de iPhone ook diverse tools om foto`s te ordenen, tonen en delen met anderen. Ook deze opties worden uitgebreid besproken in dit gebruiksvriendelijk boek.


Een greep uit de onderwerpen:
* uitleg over de app camera
* foto`s maken en de verschillende fotografieopties van de iPhone gebruiken
* foto`s ordenen, tonen en delen
* foto`s bewerken met Foto`s en Adobe Lightroom
* video`s maken, bewerken en delen


Geschikt voor iPhone 6, 6S, 6SE, 7, 7 Plus en nieuwere modellen met iOS 10, 11 of hoger.


Recensie:
NBD Biblion
Jan Verschaeren 22-11-2017
'De camera van de iPhone wordt alsmaar beter en omdat je die altijd bij je hebt loont het de moeite om te weten hoe je daarmee de mooiste foto`s kunt maken. Dit boek begint dan ook met de mogelijkheden van de app Camera. Meteen daarna volgt een hoofdstuk over het maken van goede foto`s. Dit hoofdstuk biedt tips die in elk fotoboek voorkomen. Het boek vervolgt met twee hoofdstukken over de app Foto`s, waarmee de gebruiker zijn foto`s kan beheren en bewerken. Hierbij ook aandacht voor de app Lightroom, waarmee ook foto`s kunnen worden bewerkt. Er wordt afgesloten met een hoofdstuk over het maken en afspelen van video`s. Dit volledig in kleur uitgevoerde boek uit de reeks boeken van Visual Steps bevat zeer veel afbeeldingen die de tekst verduidelijken. Met dit boek leert de lezer om de kwaliteit van zijn foto`s naar een hoger niveau te tillen, maar verwacht daarbij niet de kwaliteit van een spiegelreflex. Geschikt voor iPhones vanaf iPhone 6. Met register. '

Extra informatie:

Tijdelijk niet leverbaar