Fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ
Voor de liefhebbers van barbecueën die graag een flink stuk vlees zien is dit boek inspirerende lectuur. De auteur geeft uitleg over technieken voor onder meer de houtskool- en de gasbarbecue, informatie over basisingrediënten en voorbereidingen.
Met recepten voor rund- en kalfsvlees, varkensvlees en worstjes, lamsvlees, kip en een hoofdstuk over kruiden en sauzen. Een echte handleiding waarin aan de hand van veel werkfoto's de voorbereidingen als het klaarmaken van de barbecue, behandelen van het vlees of de kruiden duidelijk worden beschreven en uitgelegd.
Betrokkenen:
Auteur: Steven Raichlen
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Specificaties:
Taal: Nederlands
Bindwijze: hardcover
Verschijningsdatum: mei 2017
Druk: 1e druk
Afmetingen: 23,9 x 21,2 x 3,3 cm
Aantal pagina's: 352 pagina's
Illustraties: met illustraties
ISBN13: 9789045213644
Extra informatie:
Hardback
352 pagina's
Met illustraties
Mei 2017
1348 gram
238 x 214 x 35 mm
EAN: 9789045213644
Xander Uitgevers B.V.