Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Sterrin Smalbrugge,Het fascinerende leven van reptielen
  • Sterrin Smalbrugge,Het fascinerende leven van reptielen
Sterrin Smalbrugge,Het fascinerende leven van reptielen
Het fascinerende leven van reptielen
Over het gedrag van krokodillen, slangen, hagedissen en schildpadden en hun onmisbare plek in onze wereld
€ 24.99
Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen`Sterrin Smalbrugge onthult een kant van reptielen die de meeste mensen niet kennen: ze hebben gevoel, ervaren onder meer angst en pijn, en verdienen hetzelfde respect als dieren met een vacht of veren. Ik hoop dat dit zo noodzakelijke boek lezers aanzet tot een positievere houding tegenover deze fascinerende wezens.` - Dr. Jane Goodall, Dame of the British Empire, oprichter van het Jane Goodall Instituut en VN-vredesambassadeur

Broers die hun zussen beschermen, ouders die voor hun nageslacht zorgen, paartjes die voor het leven bij elkaar blijven en slangenbaby`s die nog in het ei met hun hartslag met elkaar communiceren: reptielen verschillen niet zoveel van mensen. In dit boek laat reptielendeskundige Sterrin Smalbrugge de vele onderbelichte kanten van deze dieren zien en schrijft over het bijzondere gedrag van slangen, krokodillen, schildpadden en hagedissen.

Reptielen zijn onmisbaar voor ons ecosysteem. Er zijn gekko`s die planten bestuiven, slangen die zaden verspreiden en hagedissen die voor medicijnen tegen diabetes type 2 zorgen. Op basis van wetenschappelijk onderzoek en haar persoonlijke ervaringen en visie laat Sterrin ons anders kijken naar deze intrigerende dieren en hun cruciale rol in de natuur. Met dit boek hoopt ze de scheidslijn tussen mens en dier te doorbreken.
Extra informatie:

Paperback / softback
256 pagina's
Met illustraties
Mei 2022
328 gram
212 x 138 x 23 mm
EAN: 9789464040548
Fontaine Uitgevers

Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen