Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Stephen King,Duma en de ontvoering pakket
Duma en De ontvoering (pakket)
€ 17.99

24 Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00Twee bestsellers van Stephen King : Duma en De ontvoering


Duma
Het leven van aannemer Edgar Freemantle verandert ingrijpend wanneer zijn auto door een grote bouwkraan wordt verwoest. Edgar ontwaakt zwaargewond in het ziekenhuis met een ernstige hoofdwond, een verbrijzelde heup en een arm minder.
Zijn dokter raadt hem aan op een rustige plek te revalideren en Edgar vertrekt naar het eiland Duma, een van de Florida Keys.

Op Duma pakt Edgar zijn oude hobby schilderen weer op. Zijn schilderijen lijken een vreemde kracht te bezitten, die nog eens versterkt wordt door de duistere en gevaarlijke wortels van het eiland Duma.
Edgar heeft met zijn talent iets gewekt, en nu zal hij ervoor moeten zorgen dat hij het weer in slaap sust...


De ontvoering
Blaze is enorm groot en sterk, maar denken is niet zijn sterkste punt. Niet meer. Zijn vader heeft hem als kind zo vaak van de trap gegooid, dat hij er een deuk in zijn hoofd en hersens aan overgehouden heeft. In het tehuis waar Blaze terechtkwam, werd hij minstens even vreselijk behandeld.

Ook in zijn volwassen leven lijkt het Blaze niet mee te zitten. Hij verliest zijn enige vriend, George, een doorgewinterde crimineel. In zijn eentje moet hij nu hun meesterplan uitvoeren: het kidnappen van een miljoenenerfgenaam, een baby. Lukt het Blaze te ontsnappen aan het ongeluk dat aan hem lijkt te kleven?
Extra informatie:

Samengesteld pakket
November 2011
615 gram
180 x 116 x 61 mm
EAN: 9789021014111
Luitingh Sijthoff

24 Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00