Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Stephen Harding,De laatste slag
  • Stephen Harding,De laatste slag
Stephen Harding,De laatste slag
De laatste slag
Amerikanen en Duitsers vechten zij aan zij in de laatste uren van de Tweede Wereldoorlog
€ 22.50

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Mei, 1945. Hitler is dood. Het Derde Rijk is een grote rokende puinhoop en geen enkele soldaat wil de laatste zijn die in gevecht met de Nazi`s wordt gedood. Maar voor kapitein Jack Lee en zijn mannen is er nog één laatste missie: de bevrijding van veertien prominente Franse gevangenen die vastgehouden worden in een kasteel hoog in de Alpen, zwaarbewaakt door de SS.

De Laatste Slag vertelt het onvoorstelbare verhaal van de meest onwaarschijnlijke slag van de Tweede Wereldoorlog. Wanneer de oorlog eigenlijk al gestreden is bundelt een kleine groep Amerikaanse tankers, onder leiding van kapitein Lee, hun kracht met Duitse soldaten. Samen proberen zij de fanatieke SS troepen, die Kasteel Itter willen heroveren en de Franse VIP gevangen willen executeren, af te weren. Een laatste poging om de belangrijkste mannen van Frankrijk - veertien vooraanstaande politici en generaals met hun vrouwen en maîtresses - te bevrijden.

Gebaseerd op officieel Amerikaans, Duits en Frans onderzoek, persoonlijke memoires en interviews door de auteur, is De Laatste Slag een waargebeurd verhaal van de belangrijkste slag van de Tweede Wereldoorlog. Een verhaal over onwaarschijnlijke bondgenoten, ontstellende dapperheid, zinderende spanning en een wanhopig gevecht tussen onverbiddelijke vijanden.

Extra informatie:

Paperback / softback
240 pagina's
Met illustraties
Mei 2014
423 gram
228 x 151 x 23 mm
EAN: 9789057309700
WalburgPers Algemeen

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen