Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Stephanie Seneff,Giftige erfenis
  • Stephanie Seneff,Giftige erfenis
Stephanie Seneff,Giftige erfenis
Giftige erfenis
Hoe de onkruidverdelger glyfosaat onze gezondheid en het milieu vernietigt - glyfosaat is het actieve bestanddeel van Roundup
€ 34.95
24 Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00
Net als Rachel Carson deed met DDT in de jaren 1960, luidt Stephanie Seneff de noodklok over glyfosaat, en geeft je advies over eenvoudige, krachtige veranderingen die je nu kunt maken. Tevens geeft ze je essentiële informatie die je nodig hebt om je gezondheid, de gezondheid van je gezin, en de planeet waarvan we allemaal afhankelijk zijn te beschermen.In Giftige erfenis zullen lezers ontdekken:

• wat de unieke toxische aard van glyfosaat is;

• hoe glyfosaat het microbioom verstoort, wat leidt tot darmdysbiose,
auto-immuniteit, neurodegeneratie, en meer;

• waarom we een toename zien van niet-alcoholische leververvetting,
onvruchtbaarheid, depressie en angst;

• wat de rol van glyfosaat in bodemdegeneratie, watervervuiling, en
bedreigingen voor wilde dieren en biodiversiteit is;

• wat de belangrijkste voedingsadviezen zijn voor bewuste consumenten die met glyfosaat besmet voedsel willen vermijden en hun gezondheid willen verbeteren.Over de auteur:Stephanie Seneff is een senior onderzoekswetenschapper bij het Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory van MIT. Zij heeft een bachelor in biologie met een minor in voeding en voedsel, en een master, een ingenieursdiploma, en een PhD in elektrotechniek en computerwetenschappen, allemaal van het MIT.

Ze was bij het MIT betrokken bij de ontwikkeling van technologie ter ondersteuning van natuurlijke mens-computer communicatie via gesproken taal.

Sinds 2010 heeft dr. Seneff haar onderzoeksfocus verlegd naar de effecten van geneesmiddelen, giftige chemicaliën en voeding op de menselijke gezondheid en ziekte, en heeft ze veel geschreven en gesproken over haar visie op deze onderwerpen.

Ze heeft meer dan 35 peerreviewed artikelen geschreven over onderwerpen die verband houden met voedingstekorten en blootstelling aan giftige stoffen. Ze heeft zich specifiek gericht op de onkruidverdelger glyfosaat en het mineraal zwavel.
Extra informatie:

Paperback / softback
368 pagina's
November 2022
706 gram
241 x 165 x 35 mm
EAN: 9789492665652
Succesboeken.nl

24 Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00