Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Stephan Vanfleteren,Dagboek van een fotograaf
  • Stephan Vanfleteren,Dagboek van een fotograaf
Stephan Vanfleteren,Dagboek van een fotograaf
Dagboek van een fotograaf
Coronawandelingen
€ 18.99
Bij u in huis op: zaterdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Op 13 maart, precies het moment dat de wereld stilviel, begon Stephan Vanfleteren te wandelen. Hij wandelde bij valavond, vaak was hij uren onderweg. Hij zag het lente worden. ‘Alles zoals altijd. En toch kijk je nu beter. Je ziet dat de winterstormen het strand hebben veranderd. Dat vloed anders terugstroomt naar de zee. Je fantaseert uitvergrote virussen in de kruinen van de geknakte bomen.’ Gaandeweg raakt hij op de 15 kilometer rond zijn huis uitgekeken en breidt hij zijn actieradius uit. Onderweg fotografeert hij, maar hij houdt ook een dagboek bij.
Hij noteert wat hij ziet, voelt en overdenkt. Na tweeënhalve maand is er het besef dat de stilte weg is. Stephan Vanfleteren eindigt zijn dagboek een paar weken later, als de zomer aanbreekt. Dagboek van een fotograaf legt op een fijnzinnige, persoonlijke en nabije manier de meest ingrijpende maanden uit onze hedendaagse geschiedenis vast.


Extra informatie:

Hardback
112 pagina's
Juli 2020
243 gram
178 x 126 x 21 mm
EAN: 9789403199207
Uitgeverij De Bezige Bij b.v.

Bij u in huis op: zaterdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel