Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Stella de Swart,Armoede krijg je gratis
  • Stella de Swart,Armoede krijg je gratis
Stella de Swart,Armoede krijg je gratis
Armoede krijg je gratis
€ 20.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenJarenlang leidt Stella een gelukkig leven. Ze heeft een mooi huis, twee geweldige kinderen en een succesvolle carrière. Helaas verandert alles als ze haar baan verliest en ook haar relatie eindigt. Door een samenloop van omstandigheden komt ze in grote financiële problemen. Haar gevecht tegen de bureaucratie is een gevecht van jaren, waarbij ze ten strijde trekt om er het beste van te maken voor haar twee kinderen. Stella raakt verstrikt in het web van ambtelijke regels en formulieren. Dit leidt uiteindelijk zelfs tot schuldsanering. Ze moet leven van een paar tientjes per week en voordat ze het weet, staat ze zelf met schaamte in de rij voor de voedselbank. “Ik wil dit niet, ik hoop dat niemand me ziet! Erger kan bijna niet”, denkt Stella, maar het noodlot slaat nogmaals hard toe als ze moet vechten tegen baarmoederhalskanker. Maar ze houdt moed en blijft ook nu positief!
Stella de Swart is spreker en adviseur op het gebied van armoede, schulden en ernstige geldnood.

Annemarie van Gaal: ondernemer, auteur, televisiepersoonlijkheid.
“Een boek over armoede, maar vooral ook over de strijd die een onvermoeibare en sterke vrouw moet leveren om eruit te komen.”

Mariska Komproe: directeur en oprichter Talentcoach Nederland.
“Knap hoe Stella je ogen opent hoe het is om arm te zijn in een rijk land. Herkenbaar voor 1 miljoen mensen in Nederland, een must-read voor alle beleidsmakers.”

Marjolein Moorman: Wethouder Amsterdam Onderwijs, Armoede en Inburgering.
“Ik ben er trots op dat Amsterdam mensen kent zoals Stella die bereid zijn, hoe moeilijk dat ook is, ons een inkijk te geven in wat armoede betekent en wat je er tegen kunt doen.”
Arre Zuurmond: Ombudsman Amsterdam, Almere, Diemen, Waterland Zaanstad.
“Het verhaal van Stella is inspirerend. Het geeft hoop. Stella geeft hoop. Het is daarom belangrijk dat zoveel mogelijk mensen haar boek lezen.”Extra informatie:

Paperback / softback
216 pagina's
Juni 2021
287 gram
209 x 130 x 19 mm
EAN: 9789090345376
Stella de Swart

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen