Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Sj Watson,Flashback
  • Sj Watson,Flashback
Sj Watson,Flashback
Flashback
€ 18.99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Dwarsligger 698 is Flashback van SJ Watson een psychologische thriller met een razend tempo, van de auteur van de wereldwijde bestseller Voor ik ga slapen.

Flashback speelt zich af in Blackwood Bay. Een Britse kustplaats waar nooit iets gebeurt. Toch?

Ooit was Blackwood Bay een drukbezocht kustplaatsje. Maar nu, geplaagd door teruglopende toeristenaantallen en economische malaise, is het nog maar een schim van wat het was. Het is een spookstadje geworden, en daarmee de perfecte locatie voor filmmaker Alex om haar nieuwe documentaire te schieten. Maar de hechte dorpsgemeenschap is achterdochtig over haar motieven. Want er gebeurt nooit wat in hun dorp, dus waarom zou ze hier filmen? Of is er iets? Weet zij meer dan ze zegt, en wie is ze eigenlijk?

Wederom gebruikt SJ Watson het psychologische spel waarmee hij met Voor ik ga slapen miljoenen mensen aan de bank gekluisterd hield en hij combineert dit op geraffineerde wijze met het claustrofobische gevoel van een kleine dorpsgemeenschap waar iedereen elkaar kent.
Formaat: Dwarsligger
Dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat: net zo klein en licht als een mobiele telefoon en 100% leesbaar. Door zijn compacte formaat en lichte gewicht kan je dwarsligger® gemakkelijk altijd en overal lezen. Ideaal voor bijvoorbeeld onderweg, op vakantie en in bed.

Extra informatie:

Dwarsligger
Oktober 2020
137 gram
120 x 83 x 19 mm
EAN: 9789049808310
Dwarsligger

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel