internetboekhandel.nl
buttons Home pagina Kassa pagina, Winkelwagentje Contact info Email ons
leeg Home pagina Kassa pagina, Winkelwagentje Contact info Email ons Home pagina Rijks
Boekenweek
Rijks Home pagina Home pagina Kassa pagina, Winkelwagentje Contact info Email ons Besteller 60
 
Nederlands Buitenlands   Alles  Titel  Auteur  ISBN        
Kinderboeken: Fiction
Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen
Levertijd: 5 tot 11 werkdagen


Singer, Marilyn

Nine O`Clock Lullaby

€ 8.95

While Mama reads a sleepytime tale at 9 p.m. in Brooklyn, people have a snack in the pantry at 2 a.m. in England, the cat knocks over the samovar at 5 a.m. in Moscow, a family has a barbecue at noon in Australia, and the sun is setting at 6 p.m. in Los Angeles.Introduces the concept of time and time zones, in a journey around the world to visit peo


Taal / Language : English

Extra informatie: 
Paperback / softback
32 pagina's
Januari 1993
136 gram
248 x 203 x 6 mm
HARPERCOLLINS us

Levertijd: 5 tot 11 werkdagen