Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Sebo Ebbens,Vriendelijk en vol mededogen
  Vriendelijk en vol mededogen
  Wijs en vaardig handelen in het leven van alledag
  € 24.95
  Bij u in huis op: dinsdag
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  Als mens bezitten we allemaal het vermogen om vriendelijk en meedogend te zijn. Sterker: we zetten dat vermogen al iedere dag actief in. Toch is er nog veel ruimte om deze kwaliteiten verder te versterken en te verdiepen. Het pakt immers lang niet altijd uit zoals we graag willen. Maar als het wel lukt is dat niet alleen goed voor anderen, maar ook goed voor onszelf en voor de wereld.
  In dit boek biedt de auteur tal van praktische handvatten aan die ons kunnen helpen vriendelijkheid en mededogen tot bloei te laten komen. Het eerste deel geeft een theoretisch overzicht van de verschillende manieren waarop we deze hartskwaliteiten kunnen ontwikkelen en daarmee ons menszijn volledig tot ontplooing te kunnen brengen. Het tweede deel bevat praktische oefeningen en reflecties. Het geheel wordt ondersteund door een informatieve website.

  Sebo Ebbens (1945) gaf college aan de boeddhistisch geïnspireerde Naropa University in Boulder (VS). Zijn ervaringen daar vormden de basis van zijn eerste boek Stralend in de Wereld. Zijn tweede boek Op de golven van geboorte en dood is mede gebaseerd op het overlijden van zijn zoon. Dit derde boek over vriendelijkheid en mededogen is vooral geïnspireerd op alle cursussen die hij de laatste jaren over dit onderwerp heeft gegeven.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  256 pagina's
  Februari 2022
  488 gram
  239 x 161 x 23 mm
  EAN: 9789056704308
  Asoka

  Bij u in huis op: dinsdag
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen