Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Sean Covey, Stacy Curtis,De zeven eigenschappen van Happy Kids
  • Sean Covey, Stacy Curtis,De zeven eigenschappen van Happy Kids
Sean Covey, Stacy Curtis,De zeven eigenschappen van Happy Kids
De zeven eigenschappen van Happy Kids

€ 18.50

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


De zeven eigenschappen van Happy Kids. De wereldwijde bestseller nu ook als kleurrijk prentenboek voor kinderen van vier tot acht jaar Maak kennis met de kids van Zeveneik: Goof de Beer, Stuiter Konijn, Lily Stinkdier, Ed en Elsie Eekhoorn, Steven Stekelvarken en niet te vergeten Allie Allemansvriend (en Ernst de Worm, maar die verstopt zich graag). 

Ieder dier staat symbool voor een van de zeven eigenschappen uit de internationale bestseller De zeven eigenschappen van Stephen Covey en samen beleven ze veel avonturen. 

Met het kleurrijke prentenboek De zeven eigenschappen van Happy Kids in de hand kunnen ouders en leerkrachten kinderen gedrag en vaardigheden aanleren die hen gelukkiger en socialer maken. Naast het verhaal kan dat met behulp van Het ouderhoekje (tips om de eigenschappen uit te leggen), Samen praten (lijstjes met vragen ter discussie) en Babystapjes (kleine stappen om de eigenschappen in praktijk te brengen). Kinderen kunnen zich met deze zeven eigenschappen op speelse wijze vanuit hun eigen talenten en persoonlijkheid ontwikkelen.

Met illustraties van Stacy Curtis

Extra informatie:

Hardback
96 pagina's
Met illustraties
December 2018
617 gram
288 x 224 x 16 mm
EAN: 9789047002192
Business Contact

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen