Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Scarlett Thomas,Drakendal
  • Scarlett Thomas,Drakendal
Scarlett Thomas,Drakendal
Drakendal
Bovenwereld 1
€ 16.99
Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 14:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Drakendal is het eerste deel in de spannende, magische en humoristische serie Bovenwereld van Scarlett Thomas. Voor de fans van Harry Potter.

Fee is dol op magie, en eindelijk is haar grootvader begonnen met haar magisch onderricht. Maar dan overlijdt hij plotseling. Fee erft zijn bibliotheek met 499 magische boeken, die haar vader meteen verpatst aan een Diberi, een boekverbrander. Fee moet alles op alles zetten om de boeken te redden. Met hulp van nieuw verworven vrienden en de troeven die haar grootvader in het geheim heeft nagelaten, reist Fee naar de bovenwereld. Maar om bij de Diberi te komen, moet ze eerst langs een gevaarlijke draak…

Scarlett Thomas wilde sinds haar zesde schrijfster worden. Al snel riep The Independent haar uit tot een van de beste jonge schrijvers. Ze woont aan zee in een oud huis vol boeken. Drakendal is haar eerste kinderboek en deel 1 in de Bovenwereldserie.


Extra informatie:
Bovenwereld 1
Hardback
368 pagina's
September 2017
634 gram
223 x 149 x 38 mm
EAN: 9789026142840
de Fontein Jeugd

Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 14:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel