Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Sarah Meuleman,Zie mij graag
  • Sarah Meuleman,Zie mij graag
Sarah Meuleman,Zie mij graag
Zie mij graag
€ 22.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenDe Vlaamse zusjes Lieve en Margot rijden met hun vader, bestsellerauteur Saul Mertens, terug naar huis na een feestelijke avond als de auto van de weg raakt en verongelukt. Niemand begrijpt hoe het ongeluk op zo`n stille landweg heeft kunnen gebeuren.
Vijftien jaar later worstelen beide zussen nog steeds met de gevolgen. Wanneer de excentrieke Saul verwikkeld raakt in de geruchtmakende verdwijningszaak van een jong meisje, heeft dat ingrijpende consequenties voor zijn dochters. Lieve keert terug naar de plek waar ze is opgegroeid om te achterhalen wat er is gebeurd. Hoe sterk zijn familiebanden? En hoeveel kun je vergeven?
Zie mij graag is een zinderende Vlaams-Nederlandse roman vol tederheid en suspense, over familie, verlangens en fantomen. Over weglopen van het verleden en toch weer omkijken. Over bang zijn om pijn te doen en toch weer te kwetsen. Over hoever we gaan om gezien te worden. Als wie we zijn. Of wie we liever waren geweest.
Recensie:
Happinez
Eveline Helmink 'Alle emoties worden aangetikt en niemand of niets is wat het lijkt. Indrukwekkend verhaal!'

Extra informatie:

Paperback / softback
336 pagina's
September 2021
437 gram
211 x 135 x 33 mm
EAN: 9789048833290
Lebowski

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen