Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Sadhguru,Karma
  • Sadhguru,Karma
Sadhguru,Karma
Karma
Creëer je eigen bestemming - een yogi`s gids
€ 26.90
24 Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenEen nieuw perspectief op het veelgebruikte en verkeerd begrepen begrip karma door bestsellerauteur en spiritueel leraar Sadhguru.

Dit boek toont een nieuw perspectief op het veelgebruikte en verkeerd begrepen begrip karma, en biedt daarmee een sleutel
tot doorleefd levensgeluk en verlichting.

Wat is karma? De meeste mensen zien karma als een kwestie van goede en slechte daden, van deugden en zonden. In werkelijkheid heeft karma niets te maken met beloning en straf. Karma betekent simpelweg actie: jouw actie, jouw verantwoordelijkheid. Het opbouwen van karma wordt alleen bepaald door je intentie en de manier waarop je reageert op wat er met je gebeurt. Het is een kringloop die je zelf opwekt.

In Karma wil Sadhguru je weer op de stoel van de bestuurder zetten, en je van een onzekere passagier veranderen in een zelfverzekerde bestuurder die de koers van zijn eigen lot bepaalt. Door bewust te leven en elk moment volledig te ervaren, kun je je bevrijden uit de kringloop van oorzaak en gevolg. Karma is een verkenning en een handleiding waarin het begrip karma terug wordt gebracht naar zijn oorspronkelijke betekenis van actie in vrijheid en kracht in plaats van een instrument van goed en kwaad.


Extra informatie:

Hardback
256 pagina's
Met illustraties
Februari 2022
560 gram
237 x 157 x 29 mm
EAN: 9789493228344
Samsara Uitgeverij b.v.

24 Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen