Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Ruth Janette Ruck,Nusta
  • Ruth Janette Ruck,Nusta
Ruth Janette Ruck,Nusta
Nusta
Hoe een lama een gezin er weer bovenop hielp
€ 21.99
24 Bij u in huis op: dinsdag


Klassieke natuurmemoir over verlies, veerkracht en een lama in Wales:
Ñusta houdt niet van regen, gaat niet graag zwemmen en heeft een hekel aan het donker. Wel rolt ze zich graag op bij het haardvuur en neuriet ze mee met klassieke muziek. Ñusta is een lama.

De familie Ruck runt een boerderij in Snowdonia, een prachtig natuurgebied in Wales. Na een groot verlies halen ze een lama in huis, die ze Ñusta noemen - wat `prinses` betekent. Het eigenwijze dier geeft het leven van de gezinsleden weer wat kleur en ontwikkelt zich al snel tot een lokale beroemdheid. Ze snoept uit de suikerpot, zwemt rond als een minimonster van Loch Ness en helpt haar huisgenoten door een van de moeilijkste periodes in hun leven. Ñusta is een hartverwarmend verhaal over de helende kracht van de natuur, de liefde voor een dier en het eenvoudige leven op een boerderij vóór de komst van het internet.
`Als je dit boek uit hebt, ben je voor altijd een overtuigd lama-liefhebber. Een gids voor de toekomst, voor een beter leven.` - John Lewis-Stempel, auteur van Stille wateren en Weideland
Extra informatie:

Paperback / softback
256 pagina's
Juli 2021
329 gram
210 x 135 x 22 mm
EAN: 9789464040401
Fontaine Uitgevers

24 Bij u in huis op: dinsdag